keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Myrskysäässä lenkkeilyä

Päivä alkoi jotakuinkin hektisesti. Koirat aistivat oman hermostuneisuuteni, vaikka minulla ei ollut mitään syytä hermostua. Ulkona tuuli puhisi myrskyisästi jo aamu kuudelta. Nooh, ei muuta kuin lenkille mars! Puin kunnon varusteet päälleni ja pipon päälle vedin vielä huåun, jotta se ei lentäisi päästä pois.
No, ainakaan ei ollut kuraisia lätäköitä, hehheh. Ilma oli sen verran viileä ja kolea. Panin valjaat ja remmit Mocalle, Masille, Viljalle ja Conalle. Lisäksi otin Xaffen mukaan, joka sai kulkea vapaasti vierellämme. Tunnin lenkki tuli kuin tulikin tehtyä. Olisin voinut olla positiivisempi, mutta myrskyinen sää sai negatiivisuuteni pintaan.

Aamulenkin jälkeen olin kuitenkin jo positiivisempi. Annoin lenkillä käyneille turreille muonat ja sitten olisikin luvassa taas uusi lenkki! Taluttajat olisivat oiva apu täällä. Nappasin mukaani lenkille kaikki kolme shibaa sekä salukipoika Nikin että Doratellan ja Elen. Shibojen, Andin, Sirn ja Kyon, kanssa on helppo olla lenkillä, sillä ne ovat kuuliaisia ja erittäin rauhallisia tassuttelijoita. Tämä shibojen rauhallisusu ja erinomainen hallittavuus mahdollistaakin sen, että pystyin ottamaan myös muut koirat mukaan samalle lenkille. Kaikki sujui ihan hyvin, paitsi Doratella oli suhteellisen itsepäinen, se ei välillä tahtonut tulla pidemmälle ja välillä jäi haistelemaan maaplänttiä pitkäksi aikaa :')

Kolmannelle lenkille otin Belindan ja Akun. Belinda on aika ajoin tottelematon tapaus, kun taas Aku on aivan sen ääripää. Vien ne yhdessä lenkille useimmiten, toivoen, että Belinda osaisi ottaa vähän mallia kaveristaan.

Kun kaikki koirat oli lenkitetty ja ruokittu, annoin vähän aikaa itselleni. Mutta ei se päivä vielä siihen loppunut... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti