tiistai 8. maaliskuuta 2011

Keväisiä kuratassuja

kevät tekee tuloaan ja toivottavasti vauhti jatkuu nopeana... Vaikka onhan siinä toki huonot puolensakin; koirat ovat kuraisia ja jokainen tarvitsee pesun! Paitsi pienet shibamme ovat erittäin varovaisia ulkona, koska eivät siedä epäpuhtautta kovinkaan hyvin... :) Helpottavat siis minun hommaani ihan kiitettävästi. Sen sijaan Masi ja Mocca ovat oikein taitavia sotkemaan pitkät, paksut turkkinsa kuraan! Huhhui, siinä riittääkin tekemistä, kun pesee nuo kaksi jättiä. Turkin kuivaus-operaatiokin on aikaa vievä. Näin ollen päätin pukea nämä poijjaat haalareihin! :D Aluksi kura-asut saivat ne ikään kuin häpeämään, mutta ei se niiden vauhtia loppujen lopuksi haitannut. Hoitokoiramme, englanninbulldoggi Doratella, vähät välittää kuralätäköistä. Se löntystää innoissaan eteen päin, ja välillä kun tyttö jää nuuhkimaan maata, se puhaltaa kirsustaan niin paljon ilmaa, että maasta saattaa läiskähtää sen naamaan kuraa... Perusbulldoggi, ihana bulldoggi :) No mutta, eiköhän tämä riitä kurasta nyt.. :D

Vakioasukkien, Siran, Kyon ja Andin kanssa olen harjoitellut agia paljon. Andi onkin jo edennyt MIDI 3-luokkaan, wuuhuuu! Mahtava saavutus :) Kyokin on tajunnut homman jujun ja kisailee jo kakkosluokassa. Siran kanssa olen vasta aloittelemassa agiharrastusta, kun sen kanssa on keskitytty näyttelyihin niin paljon. Siran kanssa osallistummekin ensimmäisiä kertoja nyt virallisiin agilitykisoihin, saas nähdä kuinka käy :)
neljännen vakioasukin, Mocan kanssa, olen alkanut harrastaa työkoirakokeita. Ja hyvin on mennytkin! Mocca on saanut taakanvedosta ja voimanvedosta jo yhden 1-palkinnon. Lähinnä nyt keskitytään vepeen pojan kanssa, koska sitä lajia se rakastaa niin paljon.

Nyt onkin vuorossa koiien iltapäivälenkki (ja pesuoperaatiot!), joten eiköhän tältä erää turinat riitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti