torstai 3. maaliskuuta 2011

Blogin avaus!

Nyt saatiin koirakoti Bielkellekin oma blogi. :) Meillä kun sattuu ja tapahtuu näiden hauveleiden kanssa kaikenlaista, niin saa blogikin täytettä.
Ensimmäiseksi voisin vähän kertoa Bielken toiminnasta, sillä kaikki eivät varmaan siitä kaikkea tiedä. Bielke ei ole kennel, vaan koirakoti (ja HUOM. täysin virtuaalinen). Bielkeen tulee sellaisia koiria, joilla ei ole tulevaisuutta, jotka ovat kiertäneet useita koteja tai ovat vaikkapa vaarassa kadota bittiavaruuteen. Bielke on ikään kuin viimeinen mahdollisuus tällaisille koirille.

Bielkeen mahtuu vain rajallinen määrä koiria, yhteensä 14 koiraa. Vaikka haluaisinkin ottaa jokikisen kodittoman koiran tänne, se ei ole mahdollista. Jos täällä asustaisi vaikkapa 40 koiraa, ne olisivat periaatteessa edelleen kodittomia, koska aikani ei yksinkertaisesti riittäisi silloin jokaiselle.

Bielkeen tuleville koirille pyritään etsimään uusi, pysyvä koti. Koira yritetään sijoittaa kerran uuteen kotiin Bielkestä, mutta jos sekin luopuu koirasta, koira jää minun hoivaan lopullisesti. Miksi? Siksi, koska en halua niitä sen jälkeen kiertoon enää koskaan.  Bielkessä on kuitenkin myös pysyviä asukkaita. Tällä hetkellä täällä asustaa vakituisesti Masi, Mocca, Kyo, Andi, Sira, Belinda, Aku ja Xaffe.
En katso koiran rotua, kun otan sen tänne. Siksipä rotukirjo on laaja; on suurta newfoundlandinkoiraa, tiibetinmastiffia, salukia, pieni jackrussellinterrieri ja toyvillakoira sekä suuria vartijoita, howavartteja. Ei ole koiraa karvoihin katsominen! :)
Bielke ei kasvata koiria, mutta voimme käyttää/tarjota niitä kuitenkin jalostukseen, mutta itse Bielke-nimen alle ei pentueita synny.

Nyt olen tullutkin siihen tulokseen, että Bielkeä pitäisi vähän uudistaa, parannella ja kenties toimintaakin laajentaa. Ehkäpä yritän värvätä jonkun kaverin hommaan mukaan...? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti